En behandling hos mig

När du som Första gången hos mig kommer för att få hjälp att återställa balans i kropp, tanke och själ – vill jag veta en del Om dig. Därför är Första besöket 1 timme och vi pratar en hel del. Det är viktigt för mig och resultatet i förlängningen att jag har en Hel bild av vad du har med dig i din kropp och historia.

Det är absolut vanligast att ca tre behandlingstillfällen i följd ger bästa resultat. Men det är ytterst individuellt. Första gången är en uppstart och orientering för mig. Du upplever en stund av behandling och jag kan konstatera vart jag behöver va för att stötta din läkning bäst.

De kommande tillfällena är det viktigt för mig att höra vad du upplevt sedan sist och sen se och känna hur din kropp ser på det just nu.

Mina främsta och totalt ovärderliga verktyg är mina händer. Dom ”lyssnar” jag med. Det jag hör, ser och får till mig genom olika svar på mina frågor, manuellt, verbalt eller i från ”runt omkring oss” avgör hur jag sen behandlar.

Jag är vidareutbildad inom en gren av Osteopatin som heter Biodynamic Osteopathy. Så den formen sätter relativt mycket tonen på mina behandlingar. Grundutbildningen i Osteopati innebär att vi blir grymma på tre dimensionell anatomi och en drös av effektiva tekniker att möta fynden vi gör genom våra undersökningsmetoder. Alltid bara med händerna. Manuell medicin. Inlyssnande, inkännande och div tester.

Utöver Osteopat är jag en samlare av rang på div kurser i allt från Koreans Handakupunktur, Access Bars, Emotional freedom tecnique, Sensing yoga, Sensing terapi, Reiki, Kroppsbalansering, Svensk klassisk massage, Basch blomsterterapi. (säkert fler jag inte just nu minns 🙂 )

Just nu är jag på upploppet av en utbildning i Funktions medicin för vårdutbildande genom Funktionsmedicinska institutet.

Jag är intresserad och nyfiken på helhetshälsa, det naturliga läkandet och våra mirakulösa kroppar som verkligen gör så gott dom kan med de förutsättningar vi ger med den livsstil vi har.

Jag älskar att träffa mina patienter. Jag lägger hela min själ i det jag gör och kör absolut inget löpande band. Därav har jag kanske färre tider öppna men är du väl hos mig så ser vi alltid till att du regelbundet kan få dina behandlingar.

Varmt välkommen till mig och det vi kan uppnå tillsammans för ditt högstas bästa. Hälsa & Välmående.

Ann